Hírek

Elnökségi ülést tartott a Magyar Rendvédelmi Kar
2020. augusztus 26. 11:51
A Magyar Rendvédelmi Kar elnökségi ülését 2020. augusztus 26-án (szerda) 10.00 órától a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság épületében tartotta.

Az elnökségi ülés bevetőjeként, a testületi ülés résztvevői Dobson Tibor tű. dandártábornok MRK elnök részletes tájékoztatóját hallgatták meg. Az elnöki tájékoztató kiterjedt az előző elnökségi ülés óta eltelt időszaka és a várható feladatokra. Az elnök ismertette a szeptember 10-11 –én Lakitelken megrendezésre kerülő továbbképzés és közgyűlés részletes programtervezetét is.

A megtárgyalt napirendek között szerepelt az MRK 2019.évi beszámolójának és közhasznúsági mellékletének Közgyűlés elé terjesztése és tájékoztató a 2020. évi Munka- és költségvetési terv végrehajtásának időarányos helyzetéről. Az elnökség megtárgyalta az MRK 2021. évre vonatkozó Munka- és költségvetési tervezetét is, amelyet a közgyűlés elé terjesztett az elnökség, az alapszabály –on-line közgyűlési határozathozatalra vonatkozó részének módosításával együtt.

Ez után részletes tájékoztató hangzott el a tagozatok létszámának és utánpótlásának helyzetéről és tisztségviselői változásokról.

Az értekezleten az „egyéb” napirendi pont keretében aktuális kérdések kerültek megtárgyalásra, köztük a 2020. évi „Rendvédelemért Emlékérem” átadása valamint a tervezett jótékonysági színházi előadás részletei.

Reporter: Pach Dániel
Fotós: Pach Dániel
Vissza

 

Kapcsolódó információk: